Τραγωδία στην Κοζάνη: Έφυγε από τη ζωή βρέφος 40 ημερών
Δεν είναι ακόμη γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις ενός μηνός στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι ακόμη γνωστό τι προκάλεσε το θάνατο που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κοζάνης.
Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ήδη νεκρό.
Οι γιατροί έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς το βρέφος ξεψύχησε.
Το άτυχο μωρό είχε γεννηθεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης πριν από έναν μήνα και φαίνεται πως είχε από τις πρώτες στιγμές της ζωής του παρουσιάσει προβλήματα υγείας.
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-136x85.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442