Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς παίρνει πρωτάθλημα κερδίζοντας τα «στοιχήματα»…
Οι παίκτες είναι σαν να ανεβαίνουν σε έναν επιταχυντή που όλα γίνονται σε μεγάλες ταχύτητες. Η αγωνιστική τους βελτίωση, η προσαρμογή τους στην ομάδα, η τοποθέτησή τους στην ερυθρόλευκη ποδοσφαιρική βιτρίνα.
Βάλτε τα κάτω και θα δείτε. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ο Ολυμπιακός κατακτά πρωτάθλημα με στοιχήματα.
Ξέρω ότι θα φανεί περίεργο αυτό που γράφω αλλά κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ψάχνοντας γύρισα πολύ πίσω για να βρω τον Ολυμπιακό σε αντίστοιχη κατάσταση.
Έφτασα μέχρι την κατάκτηση του πρώτου επαγγελματικού πρωταθλήματος το 1979-80 για να διαπιστώσω ότι υπάρχει κάτι που μοιάζει.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Για τις επαφές του με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι πριν τελικά ο Αργεντινός φύγει από τη Μπαρτσελόνα, μίλησε ο πρώην πλέον πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.