«Πληρώνει τη ρήτρα των 150 εκατ. ευρώ για τον Σαούλ η Γιουνάιτεντ»
Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για τον Σαούλ Νίγκεθ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την «Daily Mail».
Ο κοροναϊός επισκιάζει τα πάντα με τις ομάδες να πλήττονται οικονομικά ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», αυτό δεν επηρεάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σχεδιάζει μεταγραφική «βόμβα» ενόψει καλοκαιριού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν οι «κόκκινοι διάολοι» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 150 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να αποκτήσουν τον Σαούλ.
Ο Ισπανός μέσος αποτελεί αδυναμία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και αν όντως γίνει αυτή η μεταγραφή θα πρόκειται για την πιο ακριβή στην ιστορία του συλλόγου αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου.
- Η Μπαρτσελόνα υπογράφει νέο 10ετές συμβόλαιο με τη Euroleague – Ακολουθούν Ρεάλ και Φενέρ
- Τσιτσιπάς – Βούκιτς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα
- «Πιθανό να φύγει ως δανεικός από τη Σπαρτάκ ο Λιβάι Γκαρσία»
- Πώς θα παίξει ο Άρης στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό
- Πότε θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε «Γιώργος Πρίντεζης»
- Η ειδική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τον Τζόουνς – Γιατί δεν παίζει στο Βελιγράδι
- Σέρβος πολίστας τα… έβαλε με Έλληνα διαιτητή: «Υπάρχει θεός και βλέπει»
- Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό στο «4»: Ο «ντεφορμέ» Μήτογλου, ο Χουάντσο και ο… Χέιζ-Ντέιβις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442