Νεκρός από κοροναϊό ο πρόεδρος του πορτογαλικού παραρτήματος της Santander
Ο Βιέιρα Μοντέιρο έγινε πρόεδρος της Santander Totta το 2012
Ο Αντόνιο Βιέιρα Μοντέιρο, ο πρόεδρος του παραρτήματος στην Πορτογαλία της μεγαλύτερης τράπεζας της Ισπανίας, της Santander, απεβίωσε σήμερα λόγω του νέου κορονοϊού, γράφει η πορτογαλική εφημερίδα Expresso, η οποία επισημαίνει ότι πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό στην Πορτογαλία από την Covid-19.
Ο Βιέιρα Μοντέιρο έγινε πρόεδρος της Santander Totta το 2012. Εκπρόσωπος της ισπανικής τράπεζας επιβεβαίωσε την είδηση για τον θάνατό του, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν οφείλεται στον νέο κορονοϊό.
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442