Κοροναϊός : Αυξημένο ενδιαφέρον για την άδεια ειδικού σκοπού
Μέχρι τις 10 Απριλίου έχουν δικαίωμα οι εργαζόμενοι γονείς να ζητήσουν άδεια ειδικού σκοπού. Πολλοί είναι οι γονείς που θα κάνουν χρήση του ειδικού μέτρου, όπως φαίνεται από το ενδιαφέρον που ήδη εκδηλώνεται
Μέχρι τις 10 Απριλίου έχουν δικαίωμα οι εργαζόμενοι γονείς να ζητήσουν άδεια ειδικού σκοπού. Πολλοί είναι οι γονείς που θα κάνουν χρήση του ειδικού μέτρου, όπως φαίνεται από το ενδιαφέρον που ήδη εκδηλώνεται.
Πολλοί είναι οι γονείς που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν την άδεια ειδικού σκοπού, καθώς δεν έχουν άλλη επιλογή μετά το κλείσιμο των σχολείων.
Υπάρχουν, όμως, και οι εργαζόμενοι που η εταιρεία τους έχει φροντίσει λόγω κορωνοϊού να εργάζονται εξ αποστάσεως.
Σύμφωνα με την ΠΝΠ ένας μόνο από τους δύο γονείς δικαιούται την άδεια ειδικού σκοπού, η οποία είναι πλήρης αποδοχών.
Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στο Δημόσιο, αντί της χρήσης της άδειας ειδικού σκοπού, ο εργαζόμενος γονέας να απασχοληθεί μειωμένο ωράριο κατά δύο ώρες.
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442