Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μένουμε Σπίτι»: Ώρα ευθύνης για την αντιμετώπιση του κοροναϊού

«Μένουμε Σπίτι»: Ώρα ευθύνης για την αντιμετώπιση του κοροναϊού

Πρόκειται για μια κατάσταση δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας. Ωστόσο είναι η στιγμή που πρέπει άπαντες δείξουμε ωριμότητα και υπευθυνότητα για να προστατεύσουμε τόσο τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, όσο τους ίδιους τους εαυτούς μας

Πρόκειται για μια κατάσταση δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας. Ωστόσο είναι η στιγμή που πρέπει άπαντες δείξουμε ωριμότητα και υπευθυνότητα για να προστατεύσουμε τόσο τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, όσο τους ίδιους τους εαυτούς μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, το υπουργείο Υγείας τρέχει μια νέα καμπάνια στα Social Media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι» και με την οποία παρακινούν τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κοροναϊού.

Η εν λόγω εικόνα που την τελευταία ώρα «ταξιδεύει» μέσω των Social Media απεικονίζει ένα σπίτι που επάνω γράφει «Μένουμε Σπίτι».

Υπενθυμίζεται ότι και ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος χθες στον ελληνικό λαό, ζήτησε κατανόηση και τήρηση των μέτρων από τους πολίτες. «Ο στόχος μας είναι απλός: Τα τυχόν σοβαρά κρούσματα να απλωθούν σε βάθος χρόνου, ώστε οι ασθενείς να είναι σε θέση να λάβουν τη φροντίδα που αξίζουν και δικαιούνται από τα νοσοκομεία μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε έκκληση για προστασία των ευπαθών ομάδων, δηλαδή στους ηλικιωμένους και στους ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις, συμβουλεύοντάς τους να μείνουν στο σπίτι τους.

«Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. #μένουμε_σπίτι» έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

https://twitter.com/The9thGraal/status/1238204792788434953

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024