Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νίκησε στο Αλεξάνδρειο , όμως το ματς με τον Άρη επιφύλασσε δύο άσχημες εκπλήξεις για τον Ρικ Πιτίνο.
Τόσο ο Τζέικομπ Ουάιλι όσο και ο Ντεσόν Τόμας, επέστρεψαν με τραυματισμούς και στο Τριφύλλι… τρέχουν ενόψει Μπαρτσελόνα.
Αμφότεροι οδηγήθηκαν προς το νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, με τον Τόμας να ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στην μέση, ενώ ο Ουάλι έχει υποστεί ένα διαστρεμμα στον αστράγαλο.
Πιο σοβαρή δείχνει η περίπτωση του δεύτερου λοιπόν ό οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Καταλανούς στο ΟΑΚΑ, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στις προπονήσεις ο Αμερικανός φόργουορντ.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης, ενώ μίλησε και για την πορεία της ομάδας την εφετινή σεζόν.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.