Ώρα Κυπέλλου για τον Παναιτωλικό που την Τετάρτη (17:00) υποδέχεται την ΑΕΚ για το πρώτο ματς των προημιτελικών.
Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία και στη συνέχεια ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία είναι εκτός οι Λουσέρο, Αριγίμπι και Κνετ λόγω τραυματισμού. Επίσης εκτός, για λόγους τακτικής, έμειναν οι Ντουάρτε και Μιμίτο.
Η Μπαρτσελόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έσπευσε να την καθησυχάσει ότι θα προσέξουν τον Λαμίν Γιαμάλ στην εθνική. Πλήγμα η απώλεια του Ραφίνια
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.