Μητσοτάκης: Εκκίνηση στον νυχτερινό αγώνα δρόμου
Με τον νυχτερινό αγώνα δρόμου, 4,1 χιλιομέτρων στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 400 άτομα ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ.
Με τον νυχτερινό αγώνα δρόμου, 4,1 χιλιομέτρων στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 400 άτομα ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο σημείο εκκίνησης του αγώνα δρόμου, ο οποίος είχε ως σκοπό την ενίσχυση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και βράβευσε τους Έλληνες νικητές του Μαραθωνίου της Αθήνας, Ελευθερία Πετρουλάκη και Κώστα Γκελαούζο.

Επίσης ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους τρία μέλη της θρυλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Euro 2004, Άγγελο Μπασινά, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Τάκη Φύσσα.

Λίγο πριν δώσει το σήμα της εκκίνησης του αγώνα ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στο σκοπό αυτής της πρωτοβουλίας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και την ευαισθητοποίηση σας απέναντι σε ένα φαινόμενο που είναι πολύ πιο διαδεδομένο από όσο νομίζουμε. Χαίρομαι που είστε όλες και όλοι εδώ και θέλουμε να δείξουμε ότι η ΝΔ πέρα από τα μεγάλα πολιτικά θέματα, ανοίγει τη βεντάλια των θεμάτων της και υποστηρίζει ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας. Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους συμμετέχουν».

- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442