Mυρτώ Aλικάκη : Το διαζύγιό μας ήταν ό,τι πιο δύσκολο μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα
Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη
«Με τον Πέτρο δεν είμαστε ακριβώς φίλοι, είμαστε περισσότερο σαν οικογένεια».
Στο Down Town Κύπρου σε συνέντευξη η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Πέτρο Λαγούτη.
Με τον Πέτρο Λαγούτη, δυσκολευτήκατε να γίνετε φίλοι μετά το διαζύγιό σας;
Το διαζύγιό μας ήταν ό,τι πιο δύσκολο μού έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Με τον Πέτρο δεν είμαστε ακριβώς φίλοι, είμαστε περισσότερο σαν οικογένεια. Έχει πολλές πτυχές, είμαστε σύντροφοι, έστω κι αν δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι. Μας πήρε πολύ καιρό για να ηρεμήσουμε και να δούμε καθαρά. Από εκεί και πέρα, έπρεπε ο καθένας να κάνει τη δική του πορεία, να δει κάποια πράγματα αλλιώς. Σήμερα, αντικειμενικά πια, μπορώ να πω ότι, και ο Πέτρος και εγώ, είμαστε πολύ καλύτεροι από τότε που χωρίσαμε. Και πολύ καλύτεροι από τότε που γνωριστήκαμε. Είναι όμορφο, μέσα στον χρόνο, να ξεκινήσεις να θαυμάζεις και πάλι τον άλλον.
Ναι, πολύ. Τα πάω καλά με τη Μυρτώ! Τις περισσότερες φορές… Ok, μεγαλώνω, το ξέρω, νιώθω καλά με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη, αλλά και με το ποια είμαι μέσα μου. Παρατηρώ τον χρόνο που περνάει και είναι φιλικός μαζί μου. Είμαι και μικροκαμωμένη, έχω μικρό σκαρί, οπότε ο χρόνος δεν φαίνεται εύκολα πάνω μου. Είμαι τυχερή!
- Ισραήλ: Υπέγραψε συμφωνία ασφαλείας με τη Γερμανία – Στο στόχαστρο Ιράν, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Χούθι
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος τα 300 εκατ. ευρώ από τη φανέλα
- Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του
- Δίκη υποκλοπών: Τα e-mails που «καίνε» τον Σωτήρη Ντάλα για τη συνεργασία της Krikel με τους ισραηλινούς της Elbit Systems
- Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συναντιούνται στο Theatre Of the No
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Συννεφιασμένη» η επέτειος των 10 χρόνων αρχηγίας του στη ΝΔ, παρά τις θριαμβολογίες
- Η αντιπολιτική δεν μπορεί να είναι η απάντηση – γιατί τότε απλώς θα έχουμε Μητσοτάκη για πάντα
- Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις: Όσα πρέπει να ξέρετε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442