Χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές έχει δώσει ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τα πρώτα 12 επίσημα παιχνίδια της σεζόν, μετά την επάνοδο των Ζοσέ Μαουρίσιο και Αντελίνο Βιεϊρίνια από τους τραυματισμούς τους.
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής την εφετινή σεζόν με 1076, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης με 969.
Τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής έχουν οι δύο παίκτες που επέστρεψαν πρόσφατα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν. Ο λόγος για του Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι έχουν 37 και 11 λεπτά συμμετοχής αντίστοιχα.
Από τους «ενεργούς» παίκτες στο ρόστερ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο οι Λάζαρος Λάμπρου, Ενέα Μιχάι και Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.