ΠΑΟΚ: Το… blackjack του Φερέιρα
Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει χρησιμοποιήσει 21 ποδοσφαιριστές στα πρώτα δώδεκα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.
Χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές έχει δώσει ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τα πρώτα 12 επίσημα παιχνίδια της σεζόν, μετά την επάνοδο των Ζοσέ Μαουρίσιο και Αντελίνο Βιεϊρίνια από τους τραυματισμούς τους.
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής την εφετινή σεζόν με 1076, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης με 969.
Τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής έχουν οι δύο παίκτες που επέστρεψαν πρόσφατα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν. Ο λόγος για του Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι έχουν 37 και 11 λεπτά συμμετοχής αντίστοιχα.
Από τους «ενεργούς» παίκτες στο ρόστερ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο οι Λάζαρος Λάμπρου, Ενέα Μιχάι και Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του.
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
- Αφρικανική φαρσοκωμωδία: Η CAF «ράβει» νέους κανονισμούς μετά το δικαστικό πραξικόπημα κατά της Σενεγάλης
- Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
- Μουρίνιο: «Μέτρια ομάδα η Πορτογαλία χωρίς τον Κριστιάνο»
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442