Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαρλίζ Θερόν : Είμαι single εδώ και χρόνια και δεν με νοιάζει

Σαρλίζ Θερόν : Είμαι single εδώ και χρόνια και δεν με νοιάζει

«Είμαι ελεύθερη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ποτέ δεν είχα την επιθυμία να παντρευτώ» δήλωσε η Σαρλίζ Θερόν σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Σαρλίζ Θερόν είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές πρωταγωνίστριες στο Χόλιγουντ, ωστόσο η ίδια παραδέχεται πως παραμένει μόνη στην προσωπική της ζωή εδώ και μία δεκαετία, πράγμα που όπως φα΄νται δεν την ενοχλεί καθόλου.

Συγκεκριμένα, η 44χρονη Σαρλίζ Θερόν, μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Glamour μεταξύ άλλων και για τα προσωπικά της. Η εντυπωσιακή καλλονή, εξομολογήθηκε πως μια ερωτική σχέση δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, όπως ούτε και ο γάμος.

«Είμαι ελεύθερη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ποτέ δεν είχα την επιθυμία να παντρευτώ. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι αλλά έχω παρατηρήσει ότι πολύ κομπλάρουν από αυτό και προβληματίζονται. Άντρες και γυναίκες» δήλωσε συγκεκριμένα η Σαρλίζ Θερόν.

Μιλώντας στην κάμερα του ΕΤ Canada για τον ρόλο της στην ταινία «Long Shot», η 43χρονη ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή, κάνοντας μία ήδη πολυσυζητημένη δήλωση, καθώς είπε ότι ανυπομονεί για κάποιον που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα της ζητήσει να βγουν ραντεβού.

View this post on Instagram

@glamourmag #GlamourWOTY ❤️

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

View this post on Instagram

@glamourmag #GlamourWOTY ❤️

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

«Διαθέσιμη για ραντεβού»

Λίγους μήνες πριν, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Long Shot» η Σαρλίζ Θερόν είχε μιλήσει και πάλι για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι single εδώ και περίπου 10 χρόνια, δεν είναι και πολλά. Απλώς περιμένω κάποιον να έρθει και να με ζητήσει σε ραντεβού», δήλωσε τότε  η ηθοποιός στην κάμερα του ET Canada. «Είμαι διαθέσιμη, όσο κι αν σοκάρει αυτό. Είμαι σαφής». Ο Ρόγκεν που ήταν δίπλα της εκείνη τη στιγμή επιβεβαίωσε το σχόλιο, συμπληρώνοντας: «Ναι, είναι μόνη εκεί έξω».

Η Σαρλίζ Θερόν που υποδύεται τον ρόλο της «Μέγκιν Κέλι» στην νέα ταινία «Bombshell», διατηρούσε σχέση με τον Στούαρτ Τάουνσεντ, τον οποίο συνάντησε στα πλατό της ταινίας από το 2002, «Trapped». Χώρισαν το 2010 και τότε το 2013 άρχισε να βγαίνει με τον Σον Πεν, κι ενώ την επόμενη χρονιά ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους, το 2015 χώρισαν οριστικά.

Σημειώνεται τέλος ότι η Σαρλίζ Θερόν έχει υιοθετήσει δυο παιδιά, τον Τζάκσον και την Αγκούστα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024