Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε χτες στο Ηρώδειο ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού. Εκεί η λαμπερή παρουσιάστρια έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την σχέση της με τα social media.

Η Μενεγάκη και το Instagram

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο Instagram, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει: «To Instagram είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο που σε παρακολουθεί. Αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό μου κομμάτι. Άλλο η εκπομπή και εγώ και άλλο εγώ και η ζωή μου. Story δεν έχω μάθει ακόμη να ανεβάζω, μου το έχουν δείξει 500 φορές»

« Κατά περιόδους στη ζωή μου κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ»

Η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε λέγοντας: «Παλιότερα μου έλεγαν οι καλεσμένοι μου να τους ακολουθήσω και έλεγα να το κάνουν μόνοι τους. Αυτό όταν είχα ανοίξει το Instagram. Όταν άρχισα να το καταλαβαίνω καλύτερα και να το χρησιμοποιώ για μένα και να βλέπω αυτά που με αφορούν, κατά περιόδους στη ζωή μου κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ».

«Φυσικά έκανα και unfollow»

«Φυσικά έκανα και unfollow. Δεν το βλέπω κάτι κακό. Δεν θα σου πω έκανα unfollow τον τάδε. Ούτε που θυμάμαι. Δεν ξέρω αν με έχουν κάνει unfollow. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι».

Η ερώτηση της στους followers της

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα πρόσφατα αντιμετώπισε ένα δίλημμα και ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που έχει καθημερινή επαφή με τους followers της αυτή τη φορά αποφάσισε να ακούσει τη συμβουλή τους.

Για το λόγο αυτό ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram σε δύο διαφορετικές εκδοχές και ρώτησε τους φίλους της ποια από τις δύο προτιμάνε.

Ο γιος της Άγγελος ήταν αυτός που της έδωσε τελικά την απάντηση.

&

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο