Τι κι αν είναι 9 χρόνια παντρεμένοι και έχουν τρία παιδιά, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παραμένουν ακόμη πολύ ερωτευμένοι.
Το πανέμορφο πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αφού πάντρεψε τους φίλους της, Δήμητρα Λαζαράτου και Μιχάλη Σταθάτου, έφυγε για διακοπές με τον σύζυγό της,.
Συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι επισκέφτηκε με το σκάφος του τα νησιά του Αιγαίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας