Κακό ξεκίνημα για τον Ερυθρό Αστέρα στις εγχώριες υποχρεώσεις του, καθώς ηττήθηκε με 88-82 από την Πριμόρσκα, στον προημιτελικό του Σούπερ Καπ της Αδριατικής λίγκας.
Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Euroleague με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (3/10, 21:00), ο Ερυθρός Αστέρας έπεσε θύμα έκπληξης γνωρίζοντας την ήττα (88-82) από την Κόπερ Πριμόρσκα και αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση του Super Cup της Αδριατικής Λίγκας.
Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς αποχαιρέτησε πρόωρα το Σούπερ Καπ της Αδριατικής λίγκας και προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα.
Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Νταβίντοβατς με 15 πόντους, με τον Γκιστ να είχε 12π., τον Μπάρον 10π. και τον Περπέρογλου να είχε 8 πόντους και 1 ριμπάουντ.
Από τους Σλοβένους και νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάγκοντιτς με 18 πόντους, ενώ στους 14π. σταμάτησε ο πρώην παίκτης των Κολοσσού Ρόδου και Ικάρου Καλλιθέας, Λανς Χάρις.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.