Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλάθης: «Φριντέτ ο καλύτερος σουτέρ»

Καλάθης: «Φριντέτ ο καλύτερος σουτέρ»

Ο Νικ Καλάθης τόνισε πως ο Τζίμερ Φριντέτ είναι ο καλύτερος σουτέρ που είχε ως συμπαίκτη, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, μίλησε στη NOVA αναφερόμενος στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού και στο τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Τζίμερ Φριντέτ, που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά με τη φανέλα των «πράσινων», τονίζοντας πως είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ που έχει αγωνιστεί μαζί του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικ Καλάθης:

«Είμαι εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που βλέπω στην ομάδα. Πολλά παιδιά δεν έχουν παίξει στην Euroleague, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά για την βελτίωση που βλέπω στην ομάδα από τα φιλικά που έχουμε δώσει ως τώρα».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι πιο αθλητικός και γρήγορος: «Συμφωνώ με τον κόουτς, εκείνος ξέρει περισσότερα, όντως είμαστε έτσι, πιο αθλητικοί. Θα πρέπει να βελτιώσουμε σαφέστατα το παιχνίδι μας στα τελευταία 8 δευτερόλεπτα στο σετ παιχνίδι».

Για τους σουτέρ που έχει στο ρόστερ ο Παναθηναϊκός και το πρόβλημα της περσινής σεζόν: «Όντως είχαμε θέμα με το σουτ πέρσι. Σίγουρα φέτος θα είναι καλύτερα με τους σουτέρ και όντως θα είναι καλύτερα και για εμένα με τους σουτέρ γύρω μου».

Για τον Φριντέτ: «Όντως έχουμε παίξει αντίπαλοι στην Αμερική, είναι πολύ ωραίος τύπος, είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ που έχω παίξει μαζί του, όντως γνωρίζω πως παίζει και μ’ αρέσει το πως παίζει και το ότι θα παίξουμε μαζί».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024