Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ατάκα του Πεδουλάκη για Καλάθη και Φριντέτ

Η ατάκα του Πεδουλάκη για Καλάθη και Φριντέτ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη νέα σεζόν του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στο δίδυμο που θα δημιουργήσουν οι Καλάθης και Φριντέτ

Σήμερα 26/9 πραγματοποιήθηκε η Media Day του Παναθηναϊκού στην Euroleague και ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη νέα σεζόν των «πράσινων» στην διοργάνωση.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να βελτιώσουν την επίθεση τους όταν μένουν μόλις οκτώ δευτερόλεπτα, ενώ αναφέρθηκε και στο δίδυμο της ομάδας στα γκαρντ, Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φριντέτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

Για την καινούρια προσπάθεια του Παναθηναϊκού: «Έχουμε κάνει τρεις προπονήσεις όλοι μαζί. Από την προετοιμασία και τα φιλικά που αγωνιστήκαμε, πρέπει να κρατήσουμε πρώτα απ’ όλα την πολύ καλή παρουσία μας στα πρώτα 8″ των επιθέσεων και πρέπει να βελτιώσουμε τα τελευταία 8″ γιατί οι κρίσιμοι αγώνες κρίνονται σε επιθέσεις που ολοκληρώνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είδατε η Ισπανία πήγε στο «5 εναντίον 5» εκμεταλλευόμενη τους Ρούμπιο και Γκασόλ και πήρε τα κρίσιμα παιχνίδια».

Για το πως μπορούν να ταιριάξουν οι Καλάθης και Φριντέτ: «Καταρχάς οι Καλάθης και Φριντέτ ταιριάζουν. Ο ένας είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και δημιουργός και ο άλλος εξαιρετικός σκόρερ που θα βοηθήσει τον Καλάθη να βρει περισσότερους χώρους. Πρέπει ο Φριντέτ να μάθει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα…

Είδατε τι έπαθε η Team USA και πόσο ζορίστηκαν οι παίκτες της να παίξουν με κανόνες της FIBA. Οι μικροί χώροι, η κίνηση μακριά από την μπάλα τους ζόρισε σε αγώνες που τους έχασε από τους αντιπάλους της, αλλά και σε ματς που κέρδισε.

Εγώ εκτιμώ πως Καλάθης και Φριντέτ στο παιχνίδι λόγω του στυλ τους που είναι διαφορετικό. Ακόμα τα παιδιά δεν ξέρουν ο ένας τον άλλο. Βέβαια είναι λίγο καιρό μαζί στην ομάδα, νομίζω πως πρέπει να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό προσπαθούμε να το διανθίσουμε».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Ο Παπαγιάννης είναι ένα στοίχημα. Πρέπει να δουλέψει για να χάσει κάποια κιλά γιατί έχει παραπάνω. Στην Εθνική Ελλάδος που ήταν 20 μέρες δεν έπαιζε πολύ, δεν είναι τόσο καλά προπονημένος. Λόγω αυτού έχει λίγα κιλά παραπάνω που πρέπει να τα χάσει για να έχει περισσότερη ενέργεια στην ρακέτα και να μάθει να δουλεύει για να καλυτερεύει μήνα με τον μήνα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024