Τη μεγαλύτερη έκπληξη στη φετινή Ligue 1 έκανε η Ρεμς του Τάσου Δώνη!
Η ομάδα του Νταβίν Γκουιόν ταπείνωσε την πρωταθλήτρια, Παρί Σεν Ζερμέν, στο «Παρκ Ντε Πρανς» με 2-0 και έφυγε θριαμβεύτρια από το Παρίσι.
Ο Ελληνας επιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Ρεμς και συνδύασε το ντεμπούτο του στη βασική 11άδα με μία επική νίκη, που θα του μείνει αξέχαστη. Η παρέα του Τάσου Δώνη άνοιξε το σκορ στο 29’ με κεφαλιά του Καμαρά και παρά την ασφυκτική πίεση της Παρί Σεν Ζερμέν, κατάφερε να πάρει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με προβάδισμα στο σκορ. Στο 77’ είχε δοκάρι με τον Ουντέν, με τον Ντια στις καθυστερήσεις να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι.
Οσον αφορά στον Δώνη, ο 23χρονος επιθετικός παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 69’ και ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε, βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει μια σπουδαία νίκη. Με αυτό το τρίποντο η Ρεμς ανέβηκε στην 8η θέση, ενώ η Παρί παρά την ήττα, παρέμεινε πρώτη με 15 πόντους.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Με 30.273 εισιτήρια ανά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός προσπέρασε όλες τις ομάδες (τουλάχιστον) την τελευταία 30ετία αλλά και τον... εαυτό του. Ο αναλυτικός πίνακας με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνει τις απαντήσεις.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε δίχτυα μετά από 1,5 μήνα στο φιλικό της Γαλλίας με την Βραζιλία και εξήγησε γιατί χρωστάει χάρη στον Κριστιάνο Ρονάλντο