Επιλογή ανάμεσα σε χειρουργείο και συντηρητική θεραπεία έχει ο Χουλιάν Κουέστα για τον τραυματισμό στον ώμο του (πρόσθιο εξάρθρημα ώμου) που «κληρονόμησε» από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα προτιμήσει να ακολουθήσει τη συμβουλή του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Άρη, Γιάννη Ράλλη, και να υποβληθεί σε επέμβαση. Έτσι, το πρόβλημα θα αποκατασταθεί πλήρως χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για υποτροπή.
Με τα δεδομένα αυτά, ο Κουέστα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από τρεις μήνες, δηλαδή αφού μπει η νέα χρονιά και πλέον στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Στο μεταξύ, η ομάδα θα πορευτεί με τον 21χρονο Φάμπιαν Έμαν και τον 19χρονο Απόστολο Τσιλιγγίρη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η απόφαση να πάψει η υποχρεωτική χρήση περιβραχιονίων και εμφανίσεων με ουράνια τόξα ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη συμπερίληψη, την ατομική ελευθερία και την εικόνα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Στο προσεχές μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» αναφέρθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά αν θέλει να έχει τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό.