Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Τι είπε για την φίλη της που πήγε στο GNTM;

Ιωάννα Τούνη: Τι είπε για την φίλη της που πήγε στο GNTM;

Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες auditions του GNTM 2 στη Θεσσαλονίκης ήταν αδιαμφισβήτητα εκείνη της 27χρονης Λένια Παπασυμεωνίδου. View this post on Instagram •Don’t stress •Do your best •forget the rest 🤙🏽 A post shared by Λένια Παπασυμεωνίδου (@lenia_papp) on Apr 13, 2018 at 10:48am PDT Η όμορφη νεαρή, η οποία όπως αποκάλυψε εργάζεται ως […]

Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες auditions του GNTM 2 στη Θεσσαλονίκης ήταν αδιαμφισβήτητα εκείνη της 27χρονης Λένια Παπασυμεωνίδου.

Η όμορφη νεαρή, η οποία όπως αποκάλυψε εργάζεται ως μοντέλο στη Βόρεια Ελλάδα, προκάλεσε αντιδράσεις στην κριτική επιτροπή. Ο Άγγελος Μπράτης μάλιστα χαρακτήρισε λαϊκό το προφίλ της στο Instagram ακόμα και αν έχει 24.000 followers.

Δείτε την οντισιόν της:

Η διαγωνιζόμενη υπήρξε κολλητή με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία μάλιστα έχει φωτογραφηθεί μαζί αρκετές φορές. Ωστόσο, η ίδια η Τούνη, σε παλιότερο Q&A με τους ακολούθους της στο Instagram είχε αποκαλύψει πώς οι δυο τους δεν κάνουν πια παρέα.

View this post on Instagram

L 💕V E

A post shared by Λένια Παπασυμεωνίδου (@lenia_papp) on

Σήμερα η σέξι Ιωάννα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρώην κολλητή φίλη της στο Greece’s Next Top Model.

«Η Λένια μπορεί να είναι μοντέλο. Έχει τις αναλογίες, το ύψος. Είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη… Πιστεύω πώς σε ό,τι ειπώθηκε έχει πέσει πολύ μοντάζ. Δεν γίνεται να παίρνουν όλοι οι κριτές τα ίδια ψυχοφάρμακα. Την μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη ξαφνικά συννέφιαζαν. Κάτι έχει γίνει… Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ… Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια… Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024