Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζούλιας σχολιάζει την εμφάνιση της Μαρέβας που συζητήθηκε

Ο Ζούλιας σχολιάζει την εμφάνιση της Μαρέβας που συζητήθηκε

Για το στιλ της Μαρέβας Μητσοτάκη μίλησε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας σχολιάζοντας και την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στο Παρίσι, δίπλά στην Μπριζίτ Μακρόν.

Για το στιλ της Μαρέβας Μητσοτάκη μίλησε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας σχολιάζοντας και την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στο Παρίσι, δίπλα στην Μπριζίτ Μακρόν.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» με όμορφα σχόλια για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια πρώτη κυρία, που έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα.

Η Μαρέβα έχει φέρει έναν νέο φρέσκο αέρα

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζούλιας, σχολιάζοντας την εμφάνισή της στο Παρίσι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μίλησα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά για το γενικότερο στιλ της Μαρέβας και η αλήθεια είναι μία: έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα.

Δεν είχαμε ποτέ μια τέτοια πρώτη κυρία. Από την Αμαλία Μεγαπάνου είχαμε να ασχοληθούμε με το στιλ κάποιας πρώτης κυρίας, πέρασαν 50 χρόνια. Σκέφτηκε το πρωί να βάλει τα χρώματα της Γαλλίας, πήγε και μια χαρά. Σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους δεν άρεσε, εκείνη δεν την ένοιαξε καθόλου.

Η Μπαζιάνα δεν ήξερε να ντυθεί

Εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτή την εμφάνιση, ούτε θα αναφερθώ. Δεν μπορούμε για μία εμφάνιση που ήταν πετυχημένη ή όχι να κρίνουμε έναν άνθρωπο».

Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε και στο στιλ της συντρόφου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Η Μπέττυ Μπαζιάνα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ έξυπνη, με επίπεδο, με μόρφωση κ.λπ. Εντάξει, δεν ήξερε να ντυθεί και πήγε από το 2 στο 9-10», δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=1C-jqncPvHo

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024