Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι δεν προτίθεται να σκεφθεί το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.
«Θα πάω στις Βρυξέλλες, θα πετύχω μια συμφωνία και θα σιγουρευτώ ότι θα αποχωρήσουμε στις 31 Οκτωβρίου, αυτό πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο Τζόνσον στο Sky News κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Σκοτία.
Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα παραιτηθεί στην περίπτωση που δεν καταφέρει να το πετύχει κάτι τέτοιο είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή δεν είναι μια υπόθεση που είμαι διατεθειμένος να σκεφθώ».
Πάντως νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας Άντι Ρίνε δήλωσε ότι η προοπτική ενός συμβιβασμού με το Λονδίνο για συντεταγμένη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση «δεν φαίνεται τώρα πιθανή». Η Φιλανδία είναι η χώρα που ασκεί την εξάμηνη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει εκεί. Είναι αρκετά προφανές ότι δεν θα πετύχουμε μια συμφωνία για το Brexit», δήλωσε ο Άντι Ρίνε σε δημοσιογράφους μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβολίου Νταβίντ Σασόλι στο Ελσίνκι. «Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για να μην υπάρξουν απώλειες, αλλά αυτό δεν φαίνεται πιθανό αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Ρίνε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας