Παντρεύεται γνωστή παρουσιάστρια: Η ανακοίνωση on air
Ο γάμος της θα γίνει το Σάββατο στην Αντίπαρο.
Ευχάριστα νέα ανακοίνωσε χθες η Μαρία Αναστασοπούλου λίγο πριν το τέλος της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Σήμερα.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, η συνάδελφός της παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του σταθμού, Μαρία Βούσουλα, θα παντρευτεί το Σάββατο με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Γεώργιζα.

Οι δύο δημοσιογράφοι, μετά από μακροχρόνια σχέση, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αντίπαρο.
«Θα πάω να προετοιμάσω το έδαφος γιατί θα έρθεις κι εσύ μετά από λίγο γιατί παντρεύουμε την κυρία Μαρία Βούσουλα το Σάββατο με τον κύριο Κωνσταντίνο Γεώργιζα», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αναστασοπούλου.
Και ο Δημήτρης Οικονόμου της είπε: «Και στα δικά σας… Έχει να γίνει στο γάμο σου, Μαρία…»
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
- Νέες ταινίες: «Νηστεία» στις σκοτεινές αίθουσες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442