Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Valentina Sampaio: Το πρώτο διεμφυλικό «αγγελάκι»

Valentina Sampaio: Το πρώτο διεμφυλικό «αγγελάκι»

Η εταιρεία φαίνεται πως άλλαξε τακτική

Η Βαλεντίνα Σαμπάιο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της Victoria’s Secret .

Την περασμένη εβδομάδα το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία κάθεται σε μία καρέκλα και φοράει ένα λευκό μπουρνούζι.

Στη λεζάντα έγραψε: «στιγμές από τα παρασκήνια @vspink [που είναι το όνομα της ροζ σειράς εσωρούχων της Victoria’s Secret]», προσθέτοντας πολλά hashtags, όπως #bastidores #new #vspink #campaign #representatividade #diversity.

Την Παρασκευή η Σαμπάιο ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με κοντινά πλάνα του προσώπου της και τα ίδια hashtags στη λεζάντα στην οποία έγραψε: «Ποτέ μη σταματάτε να ονειρεύεστε».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, πολλοί είναι αυτοί που ερμήνευσαν, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Independent, ότι οι αναρτήσεις του 22χρονου μοντέλου σημαίνουν τη συμμετοχή του σε μία διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας εσωρούχων, η οποία και θα την καθιστούσε ως το πρώτο τρανς μοντέλο που παίρνει μέρος σε καμπάνια της Victoria’s Secret.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Victoria’s Secret άναψε φωτιά δηλώνοντας ότι τα διεμφυλικά μοντέλα δεν θα έπρεπε να παίρνουν μέρος σε ντεφιλέ.

«Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανς μοντέλα στα σόου; Όχι. Όχι, δεν νομίζω πως πρέπει. Λοιπόν γιατί όχι; Επειδή τα σόου είναι μία φαντασίωση» είπε ο Εντ Ράζεκ στο Vogue Runway.

Ύστερα όμως από τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο Ράζεκ ζήτησε συγγνώμη δηλώντας ότι θα συμπεριελάμβανε ένα διεμφυλικό μοντέλο σε σόου της εταιρείας. «Θαυμάζω και σέβομαι το ταξίδι τους να αγκαλιάσουν αυτό που πραγματικά είναι», είπε.

Τον Φεβρουάριο του 2017, η Σαμπάιο έγινε το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο που παρουσιάστηκε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού Vogue, όταν κοσμούσε το εξώφυλλο του Vogue Paris .

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024