Μία συνέντευξη εφόλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Καπετάνιος, αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες για την σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή, την προσωπική του ζωή αλλά και τις οικονομικές του απολαβές.

Η ζωή του Γιάννη Καπετάνιου είναι το θέατρο, αφού όπως αποκάλυψε και ο ίδιος «από το 1993 κάνει διακοπές στο Δελφινάριο, με την μοναδική χρονιά που δεν έχει δουλέψει έως και σήμερα να είναι το 1994».

«Από το 1993 κάνω διακοπές στο Δελφινάριο. Μόνο το καλοκαίρι του 1994 κάθισα και από εκεί και πέρα είμαι σερί, χειμώνα – καλοκαίρι. Θα νομίζουν όλοι ότι έχω λεφτά με ουρά.» ανέφερε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο ηθοποιός.

«Εμείς είμαστε μεροδούλι μεροφάι, έξι μήνες δουλεύουμε, αν δουλέψουμε, και τους άλλους έξι μήνες τρώμε από τα έτοιμα αν έχουν περισσέψει.» ανέφερε γελώντας.

Μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή αποκάλυψε ότι τους συνδέει πέραν της φιλίας τους, μία «σκηνική» αλληλεγγύη.

«Με τον Μάρκο είμαστε μαζί τόσα χρόνια γιατί εκτός από φιλία μας συνδέει και μια σκηνική αλληλεγγύη. Και ο Μάρκος και η Έλενα χρόνια θέλουν να με παντρέψουν, έχω δώσει και υποσχέσεις από σκηνή, αλλά χωρίς… δεκάρα πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου; Εκτός κι αν μου κάνουν δώρο το γάμο.»

«Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει με τον Μάρκο ήταν όταν είχε φύγει μια κοπέλα που ήμασταν πέντε χρόνια μαζί…

Εκείνη τη χρονιά, στην παράσταση, κάθε βράδυ όταν τελείωνε η παράσταση πήγαινα και τον φιλούσα. Κάθε βράδυ όμως. Στο τέλος, όταν τελείωνε η σεζόν, μου λέει «κάθε βράδυ έρχεσαι και με φιλάς» του λέω ήσουν η ψυχοθεραπεία μου. Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια», αποκάλυψε ακόμα ο Γιάννης Καπετάνιος.

Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο