Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων παιχνιδιών θα έχει απόψε ο Αμπέλ Φερέιρα στο φιλικό με την Κλουζ (21:00, PAOK TV).
Ο Πορτογάλος τεχνικός στην αναμέτρηση που διεξάγεται στη Ρουμανία στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυση της Κλουζ, παρατάσσει τον Δικέφαλο με τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη στην τετράδα της άμυνας.
Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μίσιτς και Αουγκούστο, με τους Λημνιό και Μπίσεσβαρ στα δύο άκρα και τον Πέλκα να κινείται πίσω από τον Άκπομ.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Χατζηισαΐας, Ροντρίγκο, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ενρίκε, Στοχ, Γαϊτανίδης, Σφιντέρσκι και Λάμπρου.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Άρη και τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς όσα χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ισπανός τεχνικός μόνο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει καταφέρει να νικήσει ο Ολυμπιακός.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.