Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για την αναφορά του ΝΑΤΟ ότι «ο αμερικανός στρατηγός Τοντ Ντ. Γουόλτερς μίλησε με την βορειομακεδόνισσα υπουργό Αμυνας» [ NorthMacedonian Minister of Defence] , η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων και υπουργός Αμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, διόρθωσε την αναφορά στο προφίλ της.
«Διόρθωσε, άμεσα, το σφάλμα»
«Διόρθωσε, άμεσα, το σφάλμα και τώρα η Σεκερίνσκα στέκεται περήφανη ως υπουργός Αμυνας της Βόρειας Μακεδονίας, αφού ο όρος ‘βορειομακεδόνας ή βορειαμακεδόνισσα είναι μη επιτρεπτός στη Βόρεια Μακεδονία», γράφει η Εξπρές των Σκοπίων.
Η πρωταρχική ανάρτηση «northmacedonian minister»
Το διορθωμένο κείμενο με το «minister of Defence of North Macedonia»
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας