Καλεσμένος στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε ο ηθοποιός και κωμικός Σίλας Σεραφείμ. Μιλώντας στον Κώστα Γιαννακίδη, αναφέρθηκε στην τέχνη του stand up comedy στην Ελλάδα και το πώς αυτό ήρθε και καθιερώθηκε στην χώρα μας. Ερωτηθείς αν το να είσαι αστείος είναι κάτι που είναι έμφυτο ή διδάσκεται, απάντησε πως «θέλει ταλέντο, ωστόσο υπάρχουν και τακτικές που μπορείς να μάθεις».
Συγκρίνοντας τον Μάρκο Σεφερλή με τον Λάκη Λαζόπουλο υπογράμμισε ότι ο πρώτος είναι φύσει κωμικός και ο δεύτερος θέσει. «Ο Λαζόπουλος πυροβολεί το μυαλό σου, ενώ ο Σεφερλής τα μάτια σου» εξήγησε.
Επίσης, αναφέρθηκε στα ινδάλματά του μεγαλώνοντας. Ερωτηθείς για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «η ιδεολογία κοντραρίστηκε με την πραγματικότητα και κάθε φορά που γίνεται αυτό κερδίζει η πραγματικότητα». Τέλος, μίλησε και για την παράστασή του «Η ιστορία της Ελλάδας, αλλιώς».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.