Ύστερα από μία πενταετία στους πάγκους του ΝΒΑ, ο Έτορε Μεσίνα επιστρέφει στην Euroleague για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς θα αντικαταστήσει τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ο οποίος αποδεσμεύτηκε μετά από δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με ρεκόρ στην Euroleague 24-36.
Σημειωτέον ο Μεσίνα έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τη Euroleague με Βίρτους Μπολόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.