Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του yahoosports, Κιθ Σμιθ, ο Αμερικανός φόργουορντ της Νταρουσάφακα, Τζέρεμι Εβανς συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και υπέγραψε στους Ερυθρόλευκους
Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και στον Ολυμπιακό κινούν τις διαδικασίες για να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανεξάρτητα με το που θα αγωνίζεται η ομάδα του Πειραιά. Όπως όλα δείχνουν, μετά την συμφωνία με τον Αντώνη Κόνιαρη και τις προχωρημένες επαφές με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη, οι Ερυθρόλευκοι υπέγραψαν και τον Τζέρεμι Έβανς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σπουδαία κίνηση από την Τσέλσι που έφτασε σε συμφωνία με τον Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο της. Για τέσσερα χρόνια θα υπογράψει ο Ισπανός και θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ.