Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VITA, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

VITA, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

VITA, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

VITA, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα

Αμαλία Μαρκουίζου. H αυθεντική ομορφιά κρύβεται στα απλά!
Super δίαιτα. 8 κιλά μείον έως τις διακοπές. Ανάλογα με τις ανάγκες μας, μπορούμε να χάσουμε από 4 έως 8 κιλά με απόλυτα υγιεινό τρόπο, χωρίς να πεινάσουμε και κυρίως χωρίς να στερηθούμε κανένα από τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να παίρνουμε καθημερινά.
Το savoir faire του ήλιου. Απολαμβάνουμε τα οφέλη του με ασφάλεια.
Beach perfect. Πλάνο προετοιμασίας για άψογες εμφανίσεις με μαγιό:
Μαλλιά στην τρίχα. Μπορεί να δίνουμε έμφαση στο δέρμα μας κάθε καλοκαίρι, αλλά και τα μαλλιά μας έχουν αυξημένες ανάγκες αυτή την εποχή.
Βαθιά ενυδάτωση μέσα στο καλοκαίρι. Τι μπορούμε να κάνουμε προληπτικά για να προστατεύσουμε το δέρμα μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να το διατηρήσουμε νεανικό και λαμπερό. Αλλωστε ένα πολύ καλά ενυδατωμένο δέρμα μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά ενάντια στα σημάδια της γήρανσης.
Αποτρίχωση. Η καλύτερη μέθοδος για κάθε περιοχή. Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για να αντιμετωπίσουμε σωστά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στις μασχάλες, στο μπικίνι, στα πόδια και στο πρόσωπο.
«Ανοίξτε» τους πνεύμονες σας και αναπνεύστε καλύτερα. Οταν αναπνέουμε καλά και βαθιά, η ευεξία πλημμυρίζει ολόκληρο το σώμα μας. Γι’ αυτό προστατεύουμε τους πνεύμονές μας και ενισχύουμε τη λειτουργία τους με φυσικό τρόπο.
Fitness secrets. Ποια είναι τα μυστικά των ειδικών για να αποκτήσουμε καλλίγραμμα πόδια, επίπεδη κοιλιά, σφικτό στήθος και καλοσχηματισμένους γλουτούς, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Aqua power. Βουτιές ίασης. Πηγή ζωής, αλλά και ενέργειας και ίασης. Το νερό είτε το πίνουμε, είτε βυθιζόμαστε σε αυτό έχει μεγάλη δύναμη. Μπορεί να είναι και θεραπευτικό και τη δράση του αυτή εκμεταλλεύεται εδώ και αιώνες ο άνθρωπος. Με ποιον τρόπο; Μέσω κυρίως του ιαματικού νερού.

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS – BEAUTY – MODA

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024