Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Τεράστιος βράχος έπεσε σε γήπεδο

Απίστευτο: Τεράστιος βράχος έπεσε σε γήπεδο

Ευτυχώς όταν έγινε η κατολίσθηση δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο γήπεδο, καθώς αρχικά υποχώρησαν μικρότεροι βράχοι και σήμανε συναγερμός για την εκκένωση του χώρου

Παραλίγο να σημειωθεί μία ακόμα τραγωδία στην Άνω Σύρο το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε και βρέθηκε μέσα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Όπως έγινε γνωστό ο τεράστιος βράχος, αλλά και κάποιοι άλλοι μικρότεροι, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της αθλητικής εγκατάστασης και σε μεγάλο ύψος, υποχώρησαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να καταλήξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προκαλέσουν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας το συγκεκριμένο γήπεδο είχε κανονική χρήση, όπως άλλωστε συμβαίνει καθημερινά και μέχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιούνταν προπονήσεις τμημάτων μικρών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και φιλικός αγώνας, ενώ είχε προγραμματιστεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο έως τις 21:00 το βράδυ.

Ευτυχώς όταν έγινε η κατολίσθηση δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο γήπεδο, καθώς αρχικά υποχώρησαν μικρότεροι βράχοι και σήμανε συναγερμός για την εκκένωση του χώρου.

Το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές, αλλά να γίνει και ο απαραίτητος έλεγχος.

Εκτιμάται ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα του φετινού χειμώνα συνέβαλαν στη χθεσινή κατολίσθηση και πλέον πρέπει να ληφθούν μέτρα για την προστασία των προπονητών και των αθλητών.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024