Στην ανακοίνωση των επτά χωρών που έθεσαν υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Eurobasket 2021 προχώρησε η FIBA.
Συγκεκριμένα, οι Τσεχία, Εσθονία, Γερμανία, Γεωργία, Ουγγαρία, Ιταλία και Σλοβενία είναι οι υποψήφιες μετά από αίτημα που κατέθεσαν μέχρι τις 15 Μαρτίου, γεγονός που ανακοινώθηκε και επίσημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Εφόσον, μάλιστα, καμία εξ αυτών δεν ήταν πρόθυμη να δεχτεί συνδιοργάνωση, μόνο τέσσερις θα κληθούν να φιλοξενήσουν τη φάση των ομίλων, ενώ ανάμεσά τους θα υπάρξει και η οικοδέσποινα για την τελική φάση.
Ο Νόβακ, ο εκτελεστικός διευθυντής της FIBA, τόνισε: «Η έντονη επιθυμία να οργανώσουν το Eurobasket τόσες χώρες, μας δείχνει ότι το event συνεχίζει και είναι δυνατό όσο ποτέ, αν όχι δυνατότερο».
Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις φιναλίστ θα γίνουν γνωστές τον Ιούλιο του 2019.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.
Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 (58’πεν. Εμπαμπέ και 65′ Ασένσιο) επί της Λεβάντε, ωστόσο οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα και κούνησαν λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ!
LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μπέρνλι για την 22η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το μομέντουμ και αυτό το απέδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία νίκησε με 2-0 τη Σίτι σε παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει έρθει ακόμα και 5-0 - Ντεμπούτο με νίκη για τον Μίκαελ Κάρικ.