Kόβουμε το λεμόνι και το πορτοκάλι σε μικρά κομματάκια (με τη φλούδα, αφού τα πλύνουμε καλά). Tα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 30′ στο ψυγείο. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε στο μπολ του παγωτού. Aφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Πριν σερβίρουμε, βγάζουμε το σορμπέ από την κατάψυξη και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας