Με μια αλλαγή στα πλάνα του σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα ξεκινήσει ο Άρης, λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Νικολά Ντιγκινί, του οποίου τη θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Γιάννης Φετφατζίδης.
O Σάββας Παντελίδης παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Βαλεριάνος θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κόρχουτ το αριστερό, ενώ Βέλεθ και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σιώπης και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Λάρσον στην αριστερή, και ο Φετφατζίδης πίσω απο τον Γιουνές.
Στον πάγκο για τους κίτρινους κάθονται οι Αναγνωστόπουλος, Δεληζήσης, Μαρτίνες, Μπάσα, Σαββίδης, Ιντζόγλου, Τζανακάκης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.