Το Κοινοβούλιο της Ισπανίας ψηφίζει την Τετάρτη για τον προϋπολογισμό του 2019, όμως οι Σοσιαλιστές κατέχουν λιγότερο από το ένα τέταρτο των εδρών στην Κάτω Βουλή
Ο ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σκέπτεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τις 14 Απριλίου, όπως μετέδωσε σήμερα το δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων EFE, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες κυβερνητικές πηγές.
Το Κοινοβούλιο της Ισπανίας ψηφίζει την Τετάρτη για τον προϋπολογισμό του 2019, όμως οι Σοσιαλιστές κατέχουν λιγότερο από το ένα τέταρτο των εδρών στην Κάτω Βουλή και αγωνίζονται να εξασφαλίσουν αρκετή υποστήριξη προκειμένου να περάσουν το νομοσχέδιο.
Σύμφωνα με το Reuters, αξιωματούχοι υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες ότι οι πρόωρες εκλογές αποτελούν ένα πολύ πιθανό σενάριο. Παραταύτα, αν και ο Απρίλιος δεν αποκλείεται, δεν έχει οριστεί ημερομηνία εκλογών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας