Στην ενίσχυση των ΜΑΤ προχωρά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με διαταγή που εκδόθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Η διαταγή προβλέπει την ενίσχυση των ΜΑΤ με 100 αστυνομικούς από άλλες υπηρεσίες που τυπικά σημαίνει τη δημιουργία νέων 5 διμοιριών.
Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για μια κίνηση ενίσχυσης των αποδυναμωμένων διμοιριών που από 25 άτομα οι περισσότερες έχουν ξεμείνει με 12-15 αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τη διαταγή η ενίσχυση ανά αστυνομική διεύθυνση κατανέμεται ως εξής:
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας