Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έφτιαξε ένα εντυπωσιακό βίντεο, στο οποίο αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας και τον χαρακτηρίζει ως «MVP» στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Παναθηναϊκού με 79-65, για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες των Πειραιωτών ήταν εξαιρετική και δίκαια έφτασαν στη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και έδωσε φτερά στους παίκτες της ομάδας.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη έφτιαξε έναν εντυπωσιακό βίντεο το οποίο και ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube. Στο συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζονται τα… καλύτερα της «ερυθρόλευκης» κερκίδας, με την ΚΑΕ να χαρακτηρίζει τους φιλάθλους ως τον αληθινό ΜVP της αναμέτρησης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.