Η τουρκική ομάδα υποδέχθηκε με ξεχωριστό τρόπο τον πρώην προπονητή της Ντέιβιντ Μπλατ που επιστρέφει σήμερα ως αντίπαλος (καθοδηγώντας τον Ολυμπιακό) στη 15η αγωνιστικής της Euroleague (19:15)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τη Νταρουσάφακα και το παιχνίδι στη Κωνσταντινούπολη είναι ιδιαίτερο για τον προπονητή των Ερυθρόλευκων, Ντέιβιντ Μπλατ (27/12, 19:15).
Ο Αμερικανός κόουτς εργαζόταν μέχρι και την περασμένη περίοδο στην τουρκική ομάδα και η διοίκηση της Νταρουσάφακα τον υποδέχθηκε μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο.
Η Νταρουσάφακα ανέβασε μήνυμα στο twitter με το οποίο καλωσορίζει τον Μπλαρ, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Καλωσόρισες σπίτι Ντέιβιντ Μπλατ, είναι ωραίο που σε βλέπουμε ξανά».
Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο τουρκικός σύλλογος ανέβασε και βίντεο από την περίοδο που ο Μπλατ ήταν στον πάγκο της Νταρουσάφακα. Ο κόουτς του Ολυμπιακού είχε μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στη Νταρουσάφακα, οδηγώντας την τουρκική ομάδα στην κατάκτηση του EuroCup το 2018.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.