Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Με δύο τέρματα του Ολά Καμαρά η Νορβηγία του βασικού Ομάρ Ελαμπντελαουί επικράτησε με 2-0 της Κύπρου και πήρε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της League C.
Οι ελπίδες της Κύπρου στο όνειρο χάθηκαν στο 1-1 κόντρα στη Βουλγαρία. Από πλευράς της η Νορβηγία ήθελε νίκη για να «κλειδώσει» την πρωτιά του ομίλου. Για την ακρίβεια νίκη με παραπάνω γκολ από ότι η Βουλγαρία κόντρα στην Σλοβενία. Αποστολή εξετελέσθη για τους Σκανδιναβούς του βασικού (και αρχηγού) Ομάρ Ελαμπντελαουί που πέρασαν από την Κύπρο με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στα δύο γκολ του Ολά Καμαρά.
Πιο αναλυτικά, μόλις στο 8ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθόλη σχεδόν τη διάρκειά του, διαμαρτυρήθηκαν (δικαιολογημένα) για χέρι που έκανε ο Λαΐφης στην κεφαλιά του Καμαρά. Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Ελαμπντελαουί έφυγε πίσω από την άμυνα της Κύπρου και με κεφαλιά έστρωσε στον Καμαρά, ο οποίος με πλασέ στην κενή εστία άνοιξε το σκορ (1-0). Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, μετά το κόρνερ του Μ. Ελιουνούσι,ο αμαρκάριστος Καμαρά, με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα «γράφοντας» το 2-0. Το έργο των παικτών του Μπεν Σιμόν, έγινε ακόμα πιο δύσκολο, όταν στο 80′ αποβλήθηκε ο Σιέλη για σκληρό μαρκάρισμα. Στην εκπνοή το αριθμητικό μειονέκτημα αποκαταστάθηκε όταν αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη) και ο Μ. Ελιουνούσι.
Το 2-0 υπέρ της Νορβηγίας διατηρήθηκε ως το τέλος και συνδυασμό με το 1-1 της Βουλγαρίας κόντρα στη Σλοβενία, οι Σκανδιναβοί πήραν την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της League C και μαζί την άνοδο.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.