Το 1/3 του πρωταθλήματος βρίσκει τον Ολυμπιακό μακριά από την κορυφή, με τις εντυπώσεις υπέρ του αλλά την συγκομιδή βαθμών πολύ μικρή. Τι πέτυχε σε αυτές τις πρώτες 10 αγωνιστικές, σε τι χρειάζεται βελτίωση και αν αξίζει να στηριχθεί το νέο project
Το 1/3 του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι η ομάδα που… σέρνει τον χορό και φαντάζει πλέον ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του. Έχει άλλωστε τους δύο βασικούς αντιπάλους του σε μεγάλη απόσταση, στους 9 βαθμούς την ΑΕΚ, στους 6 τον Ολυμπιακό.
Οι Σάρλοτ Χόρνετς έρχονται από εννιά συνεχόμενες νίκες και δεν είναι απλώς ένα εντυπωσιακό σερί· είναι μια ιστορική υπενθύμιση ότι το παρόν μπορεί να γίνει αφετηρία για κάτι πολύ μεγαλύτερο.