Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Frontier Sentinel Concept: Σε ρόλο διασώστη

Nissan Frontier Sentinel Concept: Σε ρόλο διασώστη

Η ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει στην έκθεση του Σάο Πάολο, μια πρωτότυπη εκδοχή του Frontier με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό.

Η Λατινική Αμερική αποτελεί προνομιακό πεδίο δραστηριότητας ικανών pickup και σκληροτράχηλων SUV, εξ ου και οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν φείδονται σε αντίστοιχου είδους παραλλαγές όταν πρόκειται για την έκθεση του Σάο Πάολο όπου η Nissan παρουσιάζει μια πρωτότυπη εκδοχή του Frontier ή στα καθ΄ημάς Navara με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό.

Ξεκινώντας από τις χρωματικές του επιρροές, αξίζει να σημειωθεί ότι το Frontier Sentinel Concept, όπως ονομάζεται, βάφεται στα χρώματα ενός βραζιλιάνικου είδους παπαγάλου ονόματι Υάκινθος Μακάο και συμπληρώνει την εικόνα του με χωμάτινα ελαστικά 16 ιντσών, βίντσι στο μπροστινό τμήμα η παρουσία της απόληξης της εξάτμισης στην οροφή προκειμένου να αντεπεξέρχεται σε υδάτινα εμπόδια.

Ο χώρος φόρτωσης εφοδιάζεται με εξοπλισμό αντίστοιχο του διασωστικού προσανατολισμού του, συμπεριλαμβανομένου kit πρώτων βοηθειών και δύο μπαταρίες προερχόμενες από το Nissan Leaf οι οποίες μπορούν να τροφοδοτήσουν με ρεύμα τον ιατρικό εξοπλισμό αλλά και εργαλεία που απαιτούνται σε αποστολές απεγκλωβισμού και διάσωσης.

Το εξοπλιστικό του προφίλ συμπληρώνουν διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι που περιλαμβάνουν κράνη, αξίνες φτυάρια και σχοινιά ενώ έχει προβλεφθεί και ένα επιπλέον επίπεδο πάνελ το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα προσγείωσης και «βάση» για αναγνωριστικό drone.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Βραζιλία το Frontier-Navara διατίθεται αποκλειστικά ως διπλοκάμπινο και με τον diesel μοτέρ των 2,3 λίτρων σε εκδοχές ισχύος 160 ή 190 ίππων.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024