Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεκόρ συγχρονισμένου… χορού για το Nissan Patrol

Ρεκόρ συγχρονισμένου… χορού για το Nissan Patrol

Μια πομπή αποτελούμενη από 180 Nissan Patrol τα οποία κινήθηκαν σε άψογο σχηματισμό, αποτυπώνοντας το μοτίβο ενός γερακιού σε κάποια από τις αχανείς εκτάσεις της ερήμου της Σαουδικής Αραβίας, κατοχύρωσε για λογαριασμό της ιαπωνικής φίρμας ένα ακόμα ρεκόρ Guinness, μετά από την πρωτοβουλία και την συμμετοχή του δυναμικού της Nissan Μέσης Ανατολής.

H αυτοκινητοβιομηχανία έχει διεκδικήσει και κατοχυρώσει κατά καιρούς διάφορα παράξενα ρεκόρ, ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για ακόμα ένα και εν προκειμένω, το ρεκόρ Guinness «συγχρονισμένου χορού αυτοκινήτων» το οποίο κατέκτησε η Nissan Μέσης Ανατολής.

Η ονομασία του ρεκόρ είναι σίγουρα εξωτική και κεντρίζει το ενδιαφέρον, ωστόσο επί της ουσίας πρόκειται για δύο πομπές από 180 Nissan Patrol οι οποίες κινήθηκαν σε αντίθετες κατευθύνσεις, αποτυπώνοντας το μοτίβο ενός γερακιού στην «πρόσφορα» για τέτοιου είδους επιδιώξεις αχανή έκταση της αραβικής ερήμου.

Της πομπής ανέλαβε να ηγηθεί ο οδηγός αγώνων Axcil Jefferies, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοργάνωση συμμετείχε σύσσωμο το δυναμικό της Nissan Μέσης Ανατολής.

«Αυτό που κάνει το επίτευγμα μας τόσο ξεχωριστό είναι ότι όλοι όσοι πήραν μέρος στην απόπειρα για το νέο ρεκόρ είναι μέλη του προσωπικού της Nissan. Ήταν μεγάλο προνόμιο να δώσουμε στους εργαζομένους μας τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση ορόσημο και δηλώνουμε ιδιαίτερα ευτυχείς με τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα τα οποία επέδειξαν για την επίτευξη του στόχου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Juergen Schmitz, επικεφαλής της Nissan Μέσης Ανατολής,

To παραπάνω ρεκόρ δεν είναι το μοναδικό που έχει στο ενεργητικό του το Patrol καθώς, τον Σεπτέμβριο του 2015, το off-road μοντέλο της Nissan κατέρριψε ρεκόρ ταχύτερης ανάβασης σε αμμοθίνα ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, τον Αύγουστο του 2013, το Patrol ως έκδοση παραγωγής είχε ρυμουλκήσει το βαρύτερο αεροσκάφος στον κόσμο για απόσταση 154 μέτρων.

Εκτός από το τροπαιοφόρο Patrol, κάτοχος ρεκόρ Guinness έχει αναδειχθεί και το GT-R το οποίο έχει κατοχυρώσει τον τίτλο του ταχύτερου drift προσθέτοντας ένα ακόμα τίτλο στην ιδιότυπη παράδοση παράδοξων και μη ρεκόρ που έχει δημιουργήσει η ιαπωνική φίρμα.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024