Άσχημα νέα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ καθώς ο Ροντρίγκο Γκάλο θα απουσιάσει οριστικά από τη ρεβάνς με τη Βίντι για τα πλέι οφ του Champions League.
Ο Βραζιλιάνος μπακ ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της «ένωσης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/8) και αποχώρησε υποβλήθηκε σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ των «κιτρινόμαυρων».
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ο Βραζιλιάνος δεξιός φουλ μπακ υπέστη θλάση Α΄ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα προλάβει την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (28/08) με τους Ούγγρους στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η συμμετοχή του Κιλιάν Εμπαπέ στο ματς της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι (10/12, 22:00, MEGA) θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι του Γάλλου.
Η έρευνα της εισαγγελίας αποκαλύπτει παράνομο στοιχηματισμό ακόμη και σε αριθμό φάουλ - Ο αρχηγός της Φενέρ εμπλέκεται κι αυτός σε στοιχήματα εκατομμυρίων
Έξαλλος ο Αταμάν με τον Μονέκε για την κριτική του τελευταίου στον Σορτς – «Δες τη δική σου ομάδα, που χάνει ματς και αλλάζει προπονητές», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού