ΠΑΟΚ : Μετά τα παιχνίδια με την Μπενφίκα οι ανανεώσεις
Στον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» πως μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων με τη Μπενφίκα θα ξεκινήσουν οι ουσιαστικές συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2019
Στον Δικέφαλο, έχουν «παγώσει» όλα τα ανοιχτά θέματα που έχει η ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση των δύο αναμετρήσεων με τη Μπενφίκα σε Νταλούζ και Τούμπα. Οι Ασπρόμαυροι, θεωρούν πως τα παιχνίδια με τους «αετούς της Λισαβόνας» είναι υψίστης σημασίας και χρειάζεται απόλυτη ηρεμία για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στον ΠΑΟΚ δε θέλουν να δημιουργήσουν αναταραχή στην ομάδα πριν τα παιχνίδια με τους Πορτογάλους ανοίγοντας κουβέντα με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ για ανανεώσεις συμβολαίων.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
LIVE: Ζρινίσκι – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζρινίσκι – Κρίσταλ Πάλας για τα playoffs του Conference League.