Ο Τζέραρντ αποθεώνει Σάουθγκεϊτ και εθνική Αγγλίας
Ο παλαίμαχος αρχηγός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας δεν ξεχνάει τα «τρία λιοντάρια», τα οποία παρακολουθεί ανελλιπώς στα γήπεδα της Ρωσίας. Μάλιστα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ
Ο Στίβεν Τζέραρντ προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» των Ρέιντζερς, όπου έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να την ξαναφέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος Σκωτίας.
Ωστόσο, ο παλαίμαχος αρχηγός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας δεν ξεχνάει τα «τρία λιοντάρια», τα οποία παρακολουθεί ανελλιπώς στα γήπεδα της Ρωσίας. Μάλιστα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
«Ο Γκάρεθ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και να κάνει ομάδα με πολλούς δυνατούς χαρακτήρες. Δεν ξέρω πόσο μακριά μπορεί να φθάσει η εθνική στη Ρωσία, αλλά ξέρω πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Έχει νέους παίκτες με μεγάλη φιλοδοξία να βοηθήσουν την εθνική και έναν προπονητή, που ξέρει πως να βγάλει τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο», είπε ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Αυτές είναι οι επιλογές του Βασίλη Σπανούλη για τη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA
Ο προπονητής της Παρί, Φραντσέσκο Ταμπελίνι μίλησε για την κίνηση του Εργκίν Αταμάν και τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά την ένσταση του Τούρκου.