Ένας… τρελός αγρότης από την Κίνα έχει δαπανήσει πάνω από 90.000 λίρες (103.000 ευρώ) και εδώ και σχεδόν ενάμισι χρόνο κατασκευάζει ένα αεροσκάφος σε πραγματικό μέγεθος.
Ο Zhu Yue, από την επαρχία Liaoning της βορειοανατολικής Κίνας, αγαπάει αεροπλάνα από τότε που ήταν μικρό παιδί και πάντα ονειρευόταν να έχει στην κατοχή του ένα.
Αφού όμως ήταν πολύ ακριβό να αγοράσει ένα κανονικό, είπε να φτιάξει το δικό του…
Βέβαια δεν θα είναι ένα κανονικό αεροπλάνο, αφού δεν πρόκειται να πετάξει, όμως θα το μετατρέψει σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».