Τεράστιες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στον οικισμό Κουτσουρά από τους ισχυρούς ανέμους που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.
Οι άνεμοι στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να ξηλωθούν θερμοκήπια, πέργκολες, ηλιακοί θερμοσίφωνες, φωτοβολταϊκά, πέργκολες, και ένας τουλάχιστον στύλος της ΔΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας radiolasithi.gr.
Ο αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού έκανε λόγο για 4-5 θερμοκήπια που σχεδόν εξαφανίστηκαν και άλλα που έχουν υποστεί ζημιές, ενώ μια πέργκολα που ξηλώθηκε βρέθηκε πάνω σε δύο αυτοκίνητα, ενώ η περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο αντιδήμαρχος τόνισε πως για τις καταστροφές στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες πρόκειται να γίνει αναγγελία ζημιάς και κάλεσε όσους έχουν ζημιές να τις δηλώσουν στο δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας