Σφαλιάρα του Πλατανιά στον ΠΑΟ, ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη
Σφαλιάρα για τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα του στο 2017! Οι Πράσινοι ηττήθηκαν στα Χανιά από τον Πλατανιά (Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-0) στο πλαίσιο της -εξ αναβολής- 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την Ξάνθη στη 2η θέση. Απώλεια βαθμών και για τον Πανιώνιο, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1).
Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-0) στο πλαίσιο της -εξ αναβολής- 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την Ξάνθη στη 2η θέση. Απώλεια βαθμών και για τον Πανιώνιο, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1).
&source=in.gr">
Σφαλιάρα για τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα του στο 2017! Οι Πράσινοι ηττήθηκαν στα Χανιά από τον Πλατανιά (Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 1-0) στο πλαίσιο της -εξ αναβολής- 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την Ξάνθη στη 2η θέση.
Απώλεια βαθμών και για τον Πανιώνιο, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας