Στον τελικό του τουρνουά της Ρώμης ο Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά τελικά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και στο ματς με τον Κέι Νισικόρι για τα ημιτελικά του τουρνουά τένις της Ρώμης. O κορυφαίος τενίστας του κόσμου ήταν με σετ πίσω, αλλά ανέβασε το επίπεδό του και βρήκε τρόπο να κερδίσει έναν εξαιρετικό Νισικόρι, σε έναν φοβερό αγώνα. Ο Σέρβος σούπερ σταρ θ' αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τον Αντι Μάρεϊ στον τελικό (17:00).
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά τελικά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και στο ματς με τον Κέι Νισικόρι για τα ημιτελικά του τουρνουά τένις της Ρώμης.
O κορυφαίος τενίστας του κόσμου ήταν με σετ πίσω, αλλά ανέβασε το επίπεδό του και βρήκε τρόπο να κερδίσει έναν εξαιρετικό Νισικόρι, σε έναν φοβερό αγώνα. Ο Σέρβος σούπερ σταρ θ’ αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής τον Αντι Μάρεϊ στον τελικό (17:00).
Ο Τζόκοβτς επιβλήθηκε του Ιάπωνα με 2-6, 6-4, 7-6 (5) και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα παίξει με τον Μάρεϊ, για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, μετά από τον τελικό του Open της Μαδρίτης, όπου ο Σέρβος είχε κερδίσει 6-2, 3-6 και 6-3.
Ο «Νόλε» θα διεκδικήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στο tour, 6ο στη φετινή σεζόν, 3ο συνεχόμενο στη Ρώμη, 30ό σε Masters διοργάνωση και 65ο συνολικά στην καριέρα του!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442